Η δέσμευσή μας

Η δέσμευσή μας Η δέσμευσή μας
Η δέσμευσή μας

Η δέσμευσή μας

Η Unilever έχει δεσμευτεί να βοηθήσει 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους να αναλάβουν δράσεις με στόχο τη βελτίωση της υγείας και της ευημερίας τους, μέσα από το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Αειφόρου Ανάπτυξης* της Unilever. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το θέμα των υπέρβαρων παιδιών προκαλεί παγκόσμια ανησυχία και ότι πάνω από 200 εκατομμύρια παιδιά σχολικής ηλικίας είναι είτε υπέρβαρα ή παχύσαρκα, αναλάβαμε την ευθύνη να θέσουμε διατροφικά όρια σε όλη τη γκάμα των παιδικών παγωτών που παρασκευάζουμε, έτσι ώστε οι μαμάδες να μπορούν να είναι σίγουρες ότι τα παιδικά παγωτά της ALGIDA που φέρουν αυτό το λογότυπο δεν περιέχουν περισσότερο από:

- 110 θερμίδες ανά μερίδα
- 3 γραμμάρια κορεσμένου λίπους ανά μερίδα
- 20 γραμμάρια πρόσθετων σακχάρων ανά 100 γραμμάρια

Επίσης η ALGIDA δημιούργησε τον Παιδικό Οδηγό Περιπέτειας του Max, σε συνεργασία με μια κορυφαία Ψυχολόγο Παιδικής Ανάπτυξης, τη Δρα Amanda Gummer. Οι μαμάδες αναζητούν διαρκώς τρόπους για να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά τους και ο Οδηγός εστιάζει στην πεποίθηση ότι πρέπει να αφήνουμε τα παιδιά να είναι παιδιά. Με δεδομένο μάλιστα ότι όλο και λιγότερα παιδιά απολαμβάνουν παραδοσιακά, υπαίθρια παιχνίδια, ο Παιδικός Οδηγός Περιπέτειας του Max προφέρει μια λύση με παιχνίδια φαντασίας και δραστηριότητας για όλη την οικογένεια.

Όλα τα παιδικά παγωτά του Max που φέρουν αυτό το λογότυπο έχουν παρασκευαστεί έτσι ώστε να σέβονται τα διατροφικά κριτήρια σχετικά με τις θερμίδες, τα κορεσμένα λίπη και τα πρόσθετα σάκχαρα. Στην ALGIDA πιστεύουμε με βεβαιότητα ότι, στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός δραστήριου τρόπου ζωής, υπάρχει θέση για περιστασιακή απόλαυση διασκεδαστικών λιχουδιών. Τέτοια τρόφιμα, όπως τα παγωτά, αρέσουν στα παιδιά επειδή έχουν, για παράδειγμα, διασκεδαστικές γεύσεις, υφές, σχήματα και χρώματα, γι’ αυτό και πιστεύουμε ότι θα πρέπει να παρασκευάζονται με υπευθυνότητα.

Μπορείτε να κατεβάσετε τον Παιδικό Οδηγό Περιπέτειας του Max εδώ.

* Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Αειφόρου Ανάπτυξης* της Unilever επισκεφθείτε το http://www.unilever.gr/sustainable-living/